KONTAKTY

HABIBIproKoně
info@habibiprokone.cz
tel: +420 733 326 168
MVDr. Romana Babáková - výživa a zdraví koní
Ing. Petr Kubal - správa e-shopu

NOVINKY

arr3DOVOLENÁ 2. - 14. 5. 2018V době dovolené budeme odesílat zásilky pouze omezeně a to kurýrní službou InTime. Doba dodání bude... arr3VSTUPENKY ZDARMA - VÝSTAVA FOR HORSE 2018 12.-15.4. 2018  VSTUPENKY NA VELETRH "FOR HORSE 2018" ZDARMA pro naše fanoušky na Facebookovém profilu Habibi... arr321.3. - 25.3.2018 POZVÁNKA NA JARNÍ JEZDECKÝ FESTIVAL V LYSÉ NAD LABEM 2018   Chystáte se na... arr3PF 2018arr3ZMĚNY CEN ZA POŠTOVNÉ A ZPŮSOBŮ DORUČOVÁNÍ V ROCE 2018Došlo ke změnám v poštovném - poštovné přes Českou poštu se v roce 2018 bude odvíjet podle hmotnosti... arr3HABIBI - SOUTĚŽ LÉTA 2017HABIBI - SOUTĚŽ LÉTA 2017!!! VYHRAJTE NOVINKY 2017 OD HABIBI: 1. HABIBI - KLOUBY, ŠLACHY, VAZY,... arr3VÝSTAVA: LYSÁ NAD LABEM 15.-17.9.2017Pojedete na výstavu? Dovezeme Vám tam Vaše oblíbené směsi Habibi a ušetříte na poštovném. Objednávky... arr3VELKÉ ZLEVNĚNÍ HABIBI TRÁVENÍ BASIC!Chtěli jsme pro Vás vytvořit co možná cenově nejdostupnější probiotickou podporu. Z toho důvodu jsme... arr3PF 2017arr3"KŮŇ 2016" LYSÁ NAD LABEMPřijďte za námi na výstavu do Lysé nad Labem 23.9.-25.9.2016 ... arr3PF 2016 a plány pro rok 2016   Předsevzetí v projektu HABIBI pro Koně pro rok 2016 - na co se můžete těšit? 1. Dokončení... arr3Jitka a její kobylka Bibi (foto: Marie Votavová) JITKA A JEJÍ KOBYLKA BIBI –  CHRONICKÝ PRŮJEM NEZNÁMÉHO PŮVODU Jitka...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů